2014. március 27-én, Bodrogkeresztúron ünnepélyes keretek között adtuk át a Ko-Duett Kft. új gyártóüzemét. 

A megnyitó ünnepségen beszédet mondott dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, aki kifejezte örömét, hogy a magyar vidék újabb értékteremtő vállalkozással gazdagodott. Megtisztelte jelenlétével az ünnepséget Tombor András, a Tokaj Kereskedőház Zrt. felügyelőbizottságának elnöke.

Kiemelte a Tokaji Borecet termékek magas minőségi szintjét és ígéretet tett arra, hogy a Tokaj Kereskedőház Zrt. a jövőben felzárkózik ehhez a minőségi elváráshoz, hogy megfelelő alapanyagot szolgáltathassanak a borecet előállításához. A Ko-Duett Kft ügyvezetője azoknak mondott köszönetet, akik bármilyen formában segítették a vállalkozást az eddig megtett úton. Az épület előtt elhelyezett szalagot Mengyi Roland és Formanek Csenge vágták át hatalmas taps kíséretében. Ezután a meghívott vendégeket a társaság dolgozói üzemlátogatásra invitálták, melyet a különböző ízű borecetek kóstolása zárt. A meghívottak a Segal Viktor séf által készített különleges borecetet tartalmazó ételeket is megízlelhették.

A 2010-ben indult családi vállalkozás, a Tokaj-Hegyalján nagy mennyiségben előforduló minőségi borokból –furmintból, muskotályból és aszúból– biológiai erjesztéssel állít elő eceteket. Az üzem idén megcélzott termelési kapacitása 200.000 liter. Ezt a mennyiséget modern, Frings-típusú szubmerz eljárás alkalmazásával kívánjuk elérni, amely a jelenleg ismert leghatékonyabb és legkorszerűbb módszer a biológiai erjesztésű ecetelőállítására. 
Cégünk dolgozói között kiemelkedően magas a 35 év alatti, a pályakezdő és a helyi munkavállalók aránya, ennél is örvendetesebb a tény, hogy a csapat 75%-a női munkaerő. Az üzem családbarát munkahelyként működik, amire bizonyság, hogy több kisgyermekes édesanya is dolgozik a cégnél, akik csemetéjüket a külön erre a célra kialakított gyermekszobában hagyhatják a munkaidő alatt.